Een blik achter de schermen, deel 2

info • apr. 04, 2024
Suze-Nanne Hermsen Trainingscentrum Michi

Suze-Nanne

Een blik achter de schermen, deel 2

In een eerder blog liet ik je al meekijken in een kijkje achter de schermen. Op dit moment zijn we achter de schermen vooral bezig met één groot ding: het nieuwe ledenadministratieprogramma. Leuk woord voor galgje. Omdat we een groeiend bedrijf zijn met steeds meer verschillende groepen, meer leden, meer huurders, en dus meer administratie zijn we op zoek gegaan naar een manier die ons helpt met het automatiseren van een aantal dingen. We vinden persoonlijke aandacht en persoonlijk contact erg belangrijk, dus dat blijft altijd voorop staan. Maar er zijn een aantal administratieve dingen die nu veel tijd kosten, die prima geautomatiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen van een proefles. Natuurlijk kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden als je nog niet zo goed weet welke vorm van yoga nou bij jou past. Maar een groot deel van de mensen weet al welke les ze willen volgen en welk moment in de week voor hun het beste uitkomt. Daarom wordt het binnenkort mogelijk om zelf je proefles in te plannen. Deze proefles komt vervolgens automatisch in het systeem van de docent te staan. 
Ben je eenmaal lid, dan krijg je toegang tot de Michi app. Hoe cool is dat?! In deze app kan je in eerste instantie bijvoorbeeld je abonnement wijzigen, je afmelden voor een les en jezelf inplannen voor een inhaal-les. Berichten over je les kunnen ook via deze app verstuurd worden, dus de enorme hoeveelheid aan whatsappgroepen zullen niet meer nodig zijn. 

yogales met introducee

Uiteindelijk kunnen we met deze app nog zoveel meer doen. We zullen er bijvoorbeeld filmpjes op kunnen plaatsen. Zo kunnen de karateleden de kata’s en bunkai’s bestuderen. Yogaleden kunnen een aantal veel terugkomende houdingen, met uitleg van de docent, bekijken. Rots en Water leden kunnen oefeningen bekijken die ze thuis kunnen oefenen met hun ouders. Ook zal het mogelijk zijn om geld op het account te plaatsen, zodat de jeugd na de les zelf nog een ijsje of wat drinken kan halen. Of zelf, zodat je geen portemonnee meer mee hoeft te nemen. Ook zal je via de app karatepakken en merchandise kunnen bestellen. Misschien nog wel belangrijker, je kunt je via de app aanmelden voor evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de examens, XL yoga lessen, stilte dagen en andere terugkerende evenementen. Voor evenementen waarvoor betaald moet worden, kan je direct via iDeal betalen, zonder dat wij apart een factuur moeten sturen of je handmatig een bedrag moet overmaken. 

Uiteindelijk wordt alles beter! Maar voor het zover is zijn we nog druk bezig met een hoop rechtzetten, ICT-ers aan het werk zetten, kinderziektes genezen en alles driedubbel checken of alles klopt. Een aantal leden hebben afgelopen tijd de basis van de app al getest voor ons. Op dit moment zijn de karate volwassenen de app aan het testen en uiteindelijk zal hij naar iedereen uitgerold worden. Spannend!

Home
bi+ gespreksgroep Nijmegen
door info 18 apr., 2024
Eline begeleidt een Bi+ gespreksgroep vanuit Trainingscentrum Michi. Hier lees je haar beweegredenen en wat je kunt verwachten tijdens de bijeenkomsten.
Thee drinken na yogales Nijmegen
door info 11 apr., 2024
Na de lessen yoga in Nijmegen drinken we samen thee. Dat is niet zomaar, daar zit een heel idee achter.
Rots en Water training Nijmegen
door info 28 mrt., 2024
Gaat je kind de basisschool verlaten en het avontuur van de middelbare school aan? Dan wil je dat het dat hij of zij weerbaar is en niet aan angst en onzekerheid ten onder gaat.
Yoga nijmegen
door info 21 mrt., 2024
De afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe yoga groepen gestart. Nieuwsgierig? Lees hier meer over de nieuwe groepen en hun inhoud.
Vierdaagse slaapplaats 2024
door info 15 mrt., 2024
Ben je op zoek naar de ideale slaapplaats tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2024? Zoek niet verder! Lees hier wat we je allemaal bieden en hoe gelukkig je daarvan zal worden.
Ruimte huren Nijmegen
door info 28 feb., 2024
Wist je dat onze ruimtes ook te huur zijn voor workshops, trainingen en andere beweegvormen?
Dansen bij Michi
door info 21 feb., 2024
Wist je al dat je ook kunt dansen bij Michi? Twee van onze huurders bieden dans aan en wij geven ze even een podiumpje!
Water element binnen Yin Yoga Nijmegen
door info 14 feb., 2024
Het yoga thema van deze maand is het Water element. We zoomen even in op de yin yoga om dit element verder uit te diepen.
achter de schermen
door info 12 jan., 2024
Wil je weten wat ons zoal bezighoudt bij het runnen van Trainingscentrum Michi? Lees hier over een kleine greep uit alle dingen die we doen.
Samen sporten Trainingscentrum Michi
door info 12 jan., 2024
Het laatste dat wij willen zijn is een anonieme 'sportschool'. De kracht van persoonlijk contact en groepsgevoel bij betekenisvolle bewegingsvormen is waar wij voor staan. Lees hier waarom.
Meer posts
Share by: